ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΣ
 • • Περισσότερο από το 99,5% των εγκρίσεων του ESTA χορηγήθηκε εντός 2 ωρών από τη λήψη της αίτησης.
 • • Περίπου 1.000.000 αιτήσεις ανά μήνα.
 • • Υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα σε πολλές γλώσσες.
 • • Δραστηριότητα που διεξάγεται σε 36 χώρες (Επεξεργασία αιτήσεων από 36 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα V.W.P.).
Σύστημα ασφαλούς πληρωμής

Πιστωτική κάρτα: τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας υποβάλλονται απευθείας στον διακομιστή της τράπεζας, η επικοινωνία ανάμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης και τον διακομιστή είναι δωρεάν και υποστηρίζεται από κρυπτογράφηση SSL3 128 bit (τη δεδομένη στιγμή, το ασφαλέστερο πρότυπο με πιστοποίηση από πλευράς διακομιστή).ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφαλιστική εταιρεία Esta Visa ακολουθώντας τις διαδικασίες που πληρούν τα διεθνή πρότυπα στους κανονισμούς της βιομηχανίας καρτών πληρωμών , δημιούργησε το -Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων (PCI-DSS), που αναπτύχθηκε από τις κορυφαίες εταιρείες πιστωτικών καρτών, τα οποία χρησιμεύουν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών τους .

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης (V.W.P);

Το Πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης (Visa Waiver Program (VWP)) επιτρέπει στους πολίτες συγκεκριμένων χωρών να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τουρισμό ή επιχειρηματικούς λόγους για 90 ημέρες ή λιγότερο ώστε να εισέρχονται στη χώρα χωρίς θεώρηση. Σε αυτό το πρόγραμμα ισχύουν κάποιοι περιορισμοί.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις ενός ταξιδιού στις ΗΠΑ μέσω του Προγράμματος V.W.P;

 • -Αιτείστε διαμονή για 90 ημέρες ή λιγότερο για επιχειρηματικούς λόγους ή τουρισμό
 • -Πρέπει να είστε πολίτης χώρας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα V.W.P. και να διαθέτετε έγκυρο διαβατήριο το οποίο ισχύει για έξι μήνες μετά την επερχόμενη επίσκεψή σας.
 • -Πρέπει να διαθέτετε μηχανικώς αναγνώσιμο διαβατήριο.
 • Πρέπει να είστε ενήμεροι ότι δεν θα σας επιτραπεί να επεκτείνετε την επίσκεψή σας ή να αλλάξετε σε άλλη κατηγορία θεώρησης μέσω του Προγράμματος V.W.P.

  Τι είναι το E.S.T.A. ;

  Το σύστημα ESTA (Ηλεκτρονικό Σύστημα Έγκρισης Ταξιδίων) είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που επιτρέπει στις αρχές των ΗΠΑ να καθορίζουν την επιλεξιμότητα των επισκεπτών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μέσω του Προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης (Visa Waiver Program (V.W.P.) και εάν αυτό το ταξίδι εμπεριέχει οποιονδήποτε κίνδυνο ασφαλείας.

  Γιατί οι αρχές Μετανάστευσης των ΗΠΑ απαιτούν το ESTA;

  Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής μέσω της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (USCBP) επιτρέπει σε κάθε ταξιδιώτη του Προγράμματος V.W.P ή του ορισμένου τρίτου να συμπληρώσει μια ασφαλισμένη online αίτηση έγκρισης ταξιδιού που είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον ιστότοπο. Όταν όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία του ταξιδιού υποβληθούν, οι αρχές θα αναλύσουν τις πληροφορίες και θα αποφασίσουν εάν ο αιτών/ούσα συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις και πληροί τις προϋποθέσεις για ηλεκτρονική έγκριση ταξιδιού. Το σύστημα θα παρέχει αυτόματα μια απάντηση πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Η αεροπορική εταιρεία θα επαληθεύσει με την Υπηρεσία Τελωνείων και προστασίας των Συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (USCBP) ότι χορηγήθηκε έγκριση ταξιδιού.

  Αμέσως μόλις μου χορηγηθεί ΘΕΩΡΗΣΗ ESTA, θα μπορώ να εισέλθω στις ΗΠΑ;

  Μια θεώρηση ESTA δεν εγγυάται την είσοδό σας στις ΗΠΑ. Μια θεώρηση ESTA επιτρέπει σε έναν αλλοδαπό πολίτη να ταξιδέψει στην είσοδο των ΗΠΑ όπου ένας υπάλληλος της Υπηρεσίας Τελωνείων και προστασίας των Συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (USCBP) εγκρίνει ή απορρίπτει την είσοδο στις ΗΠΑ.

  Όταν μια αίτηση ESTA συμπληρωθεί και υποβληθεί, μπορώ να τροποποιήσω τα στοιχεία που έχω δηλώσει;

  Οι αιτούντες δεν μπορούν να τροποποιήσουν τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, εκτός από αλλαγές σε διεύθυνση email, τηλέφωνο επικοινωνίας ή πληροφορίες ταξιδιού. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προσέξετε ιδιαίτερα τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία του διαβατηρίου σας που υποβάλλετε (προσωπικά στοιχεία, αριθμός διαβατηρίου, ημερομηνία έκδοσης και λήξης). Όταν αυτά τα στοιχεία υποβληθούν δεν επιδέχονται τροποποίησης.


  ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ESTA

  Esta Visa
  Εγγυημένη υπηρεσία.